Ingredienser
- 200 g smeltet smør
- 1 l kefir
- 500 g sukker
- 650 g hvetemel
- 4 ts natron
- 2 ts kanel
- 2 ts kardemomme
- 2 ts nellik
Fremgangsmåte
Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen.
Hell i en smurt/bakepapirkledt liten langpanne og stek i varm stekeovn 175 ºC i ca 40 min, på nederste rille. Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing.
Tips: Skjæres opp i biter og serveres naturell eller med litt pisket krem og bær ved siden av.
Hell i en smurt/bakepapirkledt liten langpanne og stek i varm stekeovn 175 ºC i ca 40 min, på nederste rille. Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing.
Tips: Skjæres opp i biter og serveres naturell eller med litt pisket krem og bær ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar