Totalt antall sidevisninger

lørdag 22. oktober 2011

Oppskriften passer til langpanne.


Ingredienser

  • 200 g smeltet smør
  • 1 l kefir
  • 500 g sukker
  • 650 g hvetemel
  • 4 ts natron
  • 2 ts kanel
  • 2 ts kardemomme
  • 2 ts nellik

Fremgangsmåte

Smelt smør og rør inn kefir og sukker. Bland sammen resten av ingrediensene og rør inn i deigen.
Hell i en smurt/bakepapirkledt liten langpanne og stek i varm stekeovn 175 ºC i ca 40 min, på nederste rille. Avkjøl kaken litt før den tas ut av formen. Kaken holder seg saftig og myk uten frysing, men egner seg også godt til frysing.
Tips: Skjæres opp i biter og serveres naturell eller med litt pisket krem og bær ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar