Ingredienser
400 | gr | kyllingfilet |
150 | gr | kalvelever (eller mer kjøtt). |
4 | stk | løk, gule |
1 | stk | grønn pepperfrukt (ikke av de sterkeste). |
Ca 3,5 | stk | tomater |
250 | gr | frisk sopp |
Ca 3 | stk lite | sterke pepperfrukter |
sort pepper | ||
paprika | ||
sar | ||
salt | ||
olje Tilberedning Kjøtt og lever skjæres i terninger, løk i biter og paprika i skiver. Alt freses i olje.Soppen skjæres i skiver og freses for seg. Alt fordeles sammen med oppskårne tomater i porsjonsgryter eller en stor, ildfast form med lokk. Krydres med paprika og rikelig med sar. I porsjonsgryter legger du en liten, sterk pepperfukt på toppen i hver. Det holder med to til en stor gryte. Disse kan fjernes før servering. Settes i ovnen ved 200 C og bakes i 45-60 min. | ||
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar