Totalt antall sidevisninger

onsdag 28. september 2011


Ingredienser                                                                                            
Porsjoner
400grkyllingfilet
150grkalvelever (eller mer kjøtt).
4stkløk, gule
1stkgrønn pepperfrukt (ikke av de sterkeste).
Ca 3,5stktomater
250grfrisk sopp
Ca 3stk litesterke pepperfrukter


sort pepper


paprika


sar


salt


olje

Tilberedning
Kjøtt og lever skjæres i terninger, løk i biter og paprika i skiver. Alt freses i olje.
Soppen skjæres i skiver og freses for seg. Alt fordeles sammen med oppskårne tomater i porsjonsgryter eller en stor, ildfast form med lokk.
Krydres med paprika og rikelig med sar. I porsjonsgryter legger du en liten, sterk pepperfukt på toppen i hver. Det holder med to til en stor gryte. Disse kan fjernes før servering.
Settes i ovnen ved 200 C og bakes i 45-60 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar