Totalt antall sidevisninger

torsdag 2. juni 2011

pasta med pesto

I morgen kommer mine kjære foreldre hjem fra ferie, og da har de reist i veeeldig mange timer. Tenker jeg skal diske opp med en litt god lunch og velger da denne oppskriften, sammen med hvitløksbruchetta...

Pastasalat med spekeskinke, pesto, fetaost og oliven.

Du trenger;
Pasta (skruer, gnocchi, penne)
Ruccolasalat
sukkererter
rød løk
soltørkete tomater
oliven (gjerne marinerte)
fetaost
spekeskinke
pesto
olje (oliven)

Slik gjør du;
Kok pastaen godt og avkjøl i kaldt vann.
Legg soltørkete tomater i vann i 10 minutter, tørk så av og hakk de i små biter.
Hakk løken i små biter.
Bland sammen soltørkete tomater og rødløken med olje fra de soltørkete tomatene og oljen i glasset til fetaosten og la dette stå.
Riv ruccolasalaten i mindre biter.
Skjær opp spekeskinken.
Skjær opp sukkererter i biter.
Ha pasta, spekeskinke, sukkererter, oliven og fetaost i bollen.
Ta pesto oppi blandinen av olje, soltørkete tomater og rødløk, bland den godt ut og hell det over i bollen.
Bland godt

Dette er så godt, lagde det fire kvelder forrige uke -- men varierte litt med hva jeg hadde i. Det passer godt med krydret skinke, stekt bacon, stekt pølsebiter ol.

1 kommentar:

Legg inn en kommentar