Sjokolademuffins
Sjokolademuffins er sjef - morgen og kveld. Her kommer en lettvint oppskrift på herlighetene.
INGREDIENSER
100 g smør
2 stk egg
2 dl sukker
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 dl melk
100 g kokesjokolade
2 stk egg
2 dl sukker
4 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 dl melk
100 g kokesjokolade
FREMGANGSMÅTE
Forvarm ovnen til 200 grader.
Smelt smøret og ha i melken.
Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis.
Bland sammen alle de tørre varene. Ha smør og melk i eggedosisen. Bland inn det tørre til en jevn blanding.
Fyll massen i muffinsformer (muffins-stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer). Fyll bare opp ca 2/3.
Knekk opp kokesjokoladen og fordel bitene i formene.
Stek i midten av ovnen på 12-15 minutter. Avkjøl på rist.
Smelt smøret og ha i melken.
Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med sukkeret i en bolle til eggedosis.
Bland sammen alle de tørre varene. Ha smør og melk i eggedosisen. Bland inn det tørre til en jevn blanding.
Fyll massen i muffinsformer (muffins-stekebrett er enklest, men det går fint med papirformer). Fyll bare opp ca 2/3.
Knekk opp kokesjokoladen og fordel bitene i formene.
Stek i midten av ovnen på 12-15 minutter. Avkjøl på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar